Política

Francisco Camps diu que Ricardo Costa va actuar sota les direcetrius del PP estatal

Defensa la legalitat del l'exsecretari general del partit a València

El president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ha assegurat aquest dijous que l'exsecretari general del PP valencià i exportaveu del PP a les Corts valencianes, Ricardo Costa, "efectivament ha actuat sota les directrius del PP d'Espanya i del País Valencià, és a dir, amb responsabilitat, amb legalitat, amb eficiència i amb serietat, com s'està demostrant i com es demostrarà".

Camps s'ha expressat d'aquesta manera a la sessió de control de les Corts després d'una pregunta formulada per la portaveu de Compromís, Mònica Oltra, que ha demanat al president que aclarís a què es va referir Costa en la seva declaració de la setmana passada quan va dir que ell havia seguit les directrius del seu partit, hores abans de ser cessat dels seus càrrecs després de les informacions publicades arran de l'aixecament  d'una part del secret sumarial del cas Gürtel.

Per la seva banda, el síndic del PSPV, Ángel Luna, que ha recriminat al president de la Generalitat que té "moltes responsabilitats en el cas Gürtel", ha considerat que Camps ha "satisfet els seus capricis a costa d'un altre" i "ha demostrat clarament la seva talla de líder". "Ha fet que tots els seus companys siguin testimonis muts i, per tant, responsables involuntaris, d'un assassinat polític en primer grau; testimonis muts i responsables involuntaris de la mentida i la deslleialtat", perquè, en la seva opinió, "només es pot qualificar com a deslleialtat el que vostè ha fet amb Ricardo Costa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.