Política

Trias titlla d'"injustícia" la destitució de Carles Martí

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona ha manifestat que va votar l'opció C però que la Diagonal necessita millores

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha catalogat d'"injustícia" la destitució de Carles Martí, exprimer tinent d'alcalde, arran de la consulta de la Diagonal.

Trias ha dit en una entrevista a RAC 1 que qui hauria de dimitir ha de ser l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, de qui ha dit que "continua assegut a la cadira". El convergent ha manifestat que Hereu ha estat enganyant els ciutadans des del primer dia quan va dir que havia votat i no ho havia fet i ara "ens continua enganyant". "Per ser alcalde has de dir la veritat", ha conclòs.

Trias ha opinat que "el problema" és que "manen els mateixos" des de fa molts anys, i que són els que "volen amagar la crisi, es dediquen a frivolitzar les coses, a fer autobombo i no se n'adonen dels problemes reals de la gent". El líder convergent també a retret a Hereu el voler organitzar els Jocs d'Hivern i ara el referèndum de la Diagonal.

Sobre la consulta, Trias ha dit que aquesta consulta per reformar la Diagonal, "ha fet mal a les consultes" en general. És a dir, n'ha fracassat l'organització i per tant danya el concepte de referèndums populars.

Trias ha revelat que va votar la opció C, perquè la A "era massa extremista" i la B "es volia carregar dues fileres d'arbres". Tot i la opció C, Trias ha defensat la millora de la Diagonal, dient que eixamplaria les voreres, separaria el carril bici de la zona de vianants, milloraria el transport públic i la tindria en un bon estat de conservació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

L’equip de Biden ignora la pressió i assegura que continua en campanya

Barcelona
política

L’ANC potencia les estructures de país i “l’agenda per la independència”

barcelona
Xipre

El govern xipriota acusa Turquia de violar els drets humans a l’illa

Barcelona
Bangladesh

Més d’un centenar de morts en l’onada protestes estudiantils

Barcelona
Guerra a Gaza

Gairebé 39.000 palestins han mort des de l’inici de l’ofensiva a la Franja

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de retrobades amb la JERC abans dels dies decisius

barcelona
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona