Societat

Carles Martí ratifica Hereu com a candidat del PSC a les eleccions municipals

El primer secretari del PSC de Barcelona defensa la seva dimissió arrel dels resultats de la consulta de la Diagonal com un gest de coherència

El primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí, ha volgut eradicar els dubtes sobre la candidatura de Jordi Hereu a l'alcaldia de Barcelona i ha estat taxatiu: "El PSC i tots els seus dirigents tenen clar que Hereu serà el nostre candidat".

I no només això, sinó que, en una entrevista a El Punt, també ha aclarit que dins del partit ningú ha posat el nom de Ferran Mascarell sobre la taula. "És una persona molt valuosa, que té una gran experiència i idees molt interessants sobre el futur de la ciutat. Estem absolutament encantats que pensi en Barcelona i en la política municipal, i el convidem a sumar-se al projecte", explica Martí.

En aquest sentit, el primer secretari del PSC de Barcelona argumenta que, de cara a les properes eleccions, el partit ha de tornar a mobilitzar els sectors que li són afins davant la previsió d'una alta abstenció i "fer-los veure que el fet que governi la dreta no serà innocu".

Pel que fa a la seva dimissió arrel de la consulta de la Diagonal, reitera que el resultat de la consulta va ser "un toc d'atenció de la ciutadania sobre les polítiques de govern", i la seva dimissió no va ser una decisió personal, "sinó de responsabilitat en funció del càrrec que tenia. Era el que s'havia de fer".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Reclamen mesures a Renfe per evitar la desconnexió del sud del país

Tarragona
PORTBOU

Estabilitzen un foc forestal provocat per un cotxe que s’ha incendiat a l’N-260

PORTBOU
medi ambient

El termòmetre supera els 41° al Priorat i l’Ebre

barcelona
Medi Ambient

Peixos morts al Besòs pel vessament de químics de l’incendi de Polinyà

Santa Coloma de Gramenet
Medi Ambient

La platja del Fòrum, tancada per l’arribada d’aigües d’extinció del foc de Polinyà

Sant Adrià de Besòs

Reobre oficialment l’Arqueoparc Coves de Serinyà

serinyà
Societat

Activat el Pla Alfa per risc molt alt d’incendi a 13 comarques

Barcelona

Barcelona dedica un parc a l’activista antifeixista Neus Català

Barcelona
Societat

Els Mossos aixequen 92 actes d’infracció en pisos turístics

Barcelona