Política

La Plataforma Deumil.cat dóna suport al referèndum d'Arenys de Munt

Demana a la població que vagi a votar el dia 13 "sense pors" i "sense caure en provocacions"

En un comunicat, la plataforma Deumil.cat expressa el seu suport a la consulta d'independència que es farà el proper dia 13 de setembre a Arenys de Munt, i feliciten les forces polítiques que també hi estan d'acord i la població que està rebent “injustament coaccions” de formacions “ultres i feixistes”.

Deumil.cat aprofita també per retreure al departament d'Interior de la Generalitat el seu paper en l'assumpte per mostrar “una actitud poruga, covarda i confusionària” i per donar veu a formacions “miserables, antidemocràtiques i gens respectuoses amb la llibertat i identitat catalana”.

La plataforma defensa el dret dels ciutadans a ser consultats i insten “a barrar el pas a l'involucionisme i a la visió estreta i restrictiva de l'exercici de la llibertat” per part de “les forces espanyolistes i constitucionalistes”. Així demana a la població que vagi a votar el dia 13 "sense pors" i "sense caure en provocacions".

En la nota asseguren que el referèndum d'Arenys “marcarà un abans i un després” en el procés sobiranista de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.