Política

Bush creu que "la solució del conflicte del Pròxim Orient és l'establiment de dos Estats"

George W. Bush ha parlat de l'actual ofensiva terrestre israeliana a Gaza, de la invasió nord-americana a l'Iraq en la seva última roda de premsa i de la crisi econòmica a EUA. 

Respecte Gaza, el president ha dit que l'única forma d'aconseguir un alto el foc és que Hamàs deixi de llançar míssils contra Israel. "La solució del conflicte del Pròxim Orient és l'establiment de dos Estats, dues democràcies que convisquin en pau", ha afegit Bush.

Bush, que deixarà la presidència el dia 20 de gener, ha reconegut errors i decepcions durant el seu mandat de vuit anys, com ara "no haver trobat armes de destrucció massiva a l'Iraq".

El torn d'Obama
Durant aquest comiat davant la premsa, Bush ha dit que demanarà al Congrés el segon tram del pla de rescat financer de 700.000 milions de dòlars si el president electe, Barack Obama, ho vol. "La millor manera d'aconseguir-ho és convèncer  suficients membres del Congrés" perquè aprovin el desembors dels 350.000 milions de dòlars que falten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.