Política

Matas torna aquest dimecres al jutjat per declarar pel cas Palma Arena

Aquest dimarts va declarar durant quatre hores el cunyat de Jaume Matas, Fernando Areal

L'expresident balear Jaume Matas torna aquest dimecres als jutjats per declarar pel cas Palma Arena després que el jutge decidís aquest dimarts suspendre la seva declaració, la de la seva dona, Maite Areal, i la del seu presumpte testaferro, Bartomeu Reus, davant la presentació de noves proves en forma d'enregistraments telefònics.

Aquest dimarts va declarar durant quatre hores el cunyat de Jaume Matas, Fernando Areal. El jutge ha fixat la declaració de l'expresident del govern balear per a aquest dimecres a les 9 del matí, després que les noves proves aparegudes fessin que la defensa de Matas demanés temps per estudiar-les.

Aquest dimarts, durant la declaració del cunyat de Jaume Matas i germà de l'esposa de l'expresident, Fernando Areal, el jutge va mostrar unes proves que corresponien a trucades entre els quatre imputats del novembre del 2009, quan la peça estava encara sota secret de sumari.

Davant aquest fet, l'advocat de Matas, Maite Areal i Fernando Areal, Rafael Perera, va sol·licitar al jutge un recés per tal de reprendre les declaracions dels imputats aquest dimecres a les nou del matí. Tornaran als jutjats, doncs, l'expresident Matas, la seva esposa i el seu presumpte testaferro, Bartomeu Reus.

Els tres imputats declararan sobre el patrimoni de l'expresident balear, el qual compta amb una casa al casc antic de Palma, coneguda com el palauet, uns apartaments a la Colònia de Sant Jordi, a Mallorca, on l'expresident passa les vacances d'estiu, i un pis al luxós barri de Salamanca a Madrid.

Durant la declaració del cunyat de Matas, Fernando Areal, va dir que la seva germana i esposa de Matas, Maite Areal, li va entregar 32.000 euros en efectiu per tal que pagués al constructor del palauet.

A més, Areal va explicar al jutge que va fer d'apoderat i va llogar el pis de Madrid a Bartomeu Reus, ja que aquest immoble està a nom de Reus però la policia sospita que el verdader propietari és Jaume Matas, i ho va fer per no perjudicar l'expresident de cara a les eleccions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.