Política

La defensa de Matas demana la nul·litat de les converses amb el seu client

Al·lega la "indefensió" que, segons sosté, es troba la defensa en haver tingut coneixement d'aquestes ahir, el mateix dia en el qual estava prevista la declaració de tots dos

L'advocat de l'expresident balear Jaume Matas, Rafael Perera, ha sol·licitat avui al jutge José Castro que anul·li les converses telefòniques entre ell i el seu client en el marc del cas Palma Arena.

Al·lega la "indefensió" que, segons sosté, es troba la defensa en haver tingut coneixement d'aquestes ahir, el mateix dia en el qual estava prevista la declaració de tots dos. Alhora, demana al jutge que actuï com el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, que ha anul·lat part de les gravacions del cas Gürtel.

Així, ha anunciat que en el cas que el jutge Castro no les retiri presentarà un recurs d'aquí als terminis legals. Perera ha justificat aquesta petició en el desconeixement que tenia de l'existència d'unes gravacions que reprodueixen converses telefòniques entre ell i Jaume Matas.

En aquest sentit, el lletrat sosté que al trobar-se el seu client als Estats Units l'única via que tenia per comunicar-se amb ell era telefònica i considera que aquestes converses formen part de l'àmbit privat, raó per la qual sosté la seva exclusió de la investigació.

Així, Perera demana que el jutge actuï de la mateixa manera que el Tribunal Superior de Madrid ho ha fet amb les converses telefòniques gravades en el marc del cas Gürtel ordenades per Baltasar Garzón.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.