Política

Berlusconi lamenta que Milà sembli una ciutat "africana" pel nombre d'immigrants

"M'he preguntat si aquesta és la Itàlia del futur que volen els italians i la resposta és no", ha afirmat el primer ministre

El primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, ha lamentat avui que Milà sembli més una "ciutat africana" que italiana a causa de l'alt percentatge d'estrangers que hi viuen.

Segons la "fotografia de la realitat" oferta pel premier, només cal passejar-se pels carrers del centre de la ciutat per comprovar que "el 60% de les persones són estrangeres i el 40% són italianes". Per aquesta raó, "m'he preguntat si aquesta és la Itàlia del futur que volen els italians i la resposta és no", ha afirmat el primer ministre en unes declaracions a la RAI, la ràdio pública italiana.

Berlusconi ha reprès així una de les idees que va exposar ahir en un discurs electoral celebrat a Milà i en què va defensar les polítiques que ha portat a terme el seu Govern per lluitar contra la immigració il·legal.

No pot ser que "quan passegem per les nostres ciutats, i m'ha passat a Milà, ens sembli que estem en una ciutat africana i no en una ciutat europea a causa del nombre d'estrangers", va dir ahir a la nit Il Cavaliere.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.