Política

Berlusconi culpa Kaká i la seva dona de la pèrdua de vots

El partit de Berlusconi, el Poble de la Llibertat (PDL), va perdre dos punts respecte als resultats de les eleccions generals de l'any passat

El primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, ha donat la culpa de la pèrdua de vots registrada pel seu partit a les eleccions europees a la venda de Kaká al Reial Madrid, d'una banda, i a la seva dona, Verónica Lario, de l'altra, la qual va anunciar el divorci just quan estava a punt de començar la campanya electoral.

Segons ha publicat aquest dimarts el diari italià Corriere della Sera, així ho hauria explicat Il Cavaliere als seus homes de confiança ahir a la nit, després d'analitzar els resultats definitius dels comicis.

El partit de Berlusconi, el Poble de la Llibertat (PDL), no només no va obtenir la quota ideal del 40-45% sinó que, quedant-se en poc més del 35%, va perdre dos punts respecte als resultats de les eleccions generals de l'any passat.

Entre les causes previstes pel premier figuraria l'abstenció i la falta d'unitat demostrada per la seva formació a l'illa de Sicília, que sol ser un dels bastions del seu partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.