Política

El PP adverteix que si es prohibeixen els toros també podrien prohibir-se els "correbous"

Rafael Luna entén que és "cultura, llibertat i identitat"

El diputat del PP Rafael Luna ha tornat avui a defensar la festa dels toros a l'entendre que és "cultura, llibertat i identitat" i ha alertat que si el Parlament l'acaba prohibint, "després prohibiran els correbous a les Terres de l'Ebre i a tot Catalunya".

Luna ha efectuat aquestes consideracions durant l'edició del cicle "Parlem" celebrat avui a Alcanar (Montsià), en què també han participat altres membres del PP com Joan Bertomeu, Josep Beltran i el diputat al Congrés Francesc Ricomà.

Luna ha sostingut que "en contra dels toros hi ha, d'una banda, interès a defensar els animals, totalment respectable, però en gran mesura un fals debat identitari".

D'una altra banda, tots els participants a l'acte han coincidit en què és "necessari" preservar els "correbous" com una tradició de les terres de l'Ebre que volen passar als seus fills i que heretin els seus néts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.