Política

Ridao reclama a Zapatero la gestió del Prat a canvi del suport als pressupostos de l'Estat

El portaveu d'ERC afirma que la reunió amb el president del govern espanyol podria obrir diversos temes

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha reunit aquest dimarts al matí amb el portaveu d'ERC al Congrés de Diputats, Joan Ridao, per analitzar un eventual suport dels republicans als pressupostos generals de l'Estat per al 2010. Ridao ha resumit la reunió afirmant que havia estat “cordial”, però que havia advertit a Zapatero que els vots d'ERC “hauran d'arribar en avió i espero que puguin aterrar a l'aeroport del Prat”.

Joan Ridao ha afirmat que de la reunió no n'ha sortit cap conclusió concreta. Això sí, ha remarcat que amb Zapatero “hem posat el marcador a zero” per parlar de diverses qüestions, “entre elles els pressupostos”, ha afegit el dirigent republicà. Ha estat en aquest punt que Ridao ha verbalitzat el requeriment a Zapatero de la cessió de la gestió de l'aeroport del Prat a la Generalitat.. Ridao ha manifestat també la necessitat “d'humanitzar l'autèntic monstre Frankenstein” que, a parer seu, constitueix la previsió pressupostària de l'Estat per a l'any que ve.

El portaveu d'ERC ha negat que Zapatero hagi reclamat “lleialtat” als republicans com a socis del govern tripartit de la Generalitat. “No m'ha demanat lleialtat –ha dit Ridao–, entre altres coses perquè no tinc carnet del PSOE”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.