Política

CiU demana un gran acord polític contra el "disbarat" dels pressupostos

Sánchez Llibre creu que només un gran acord pot fer sortir les famílies de la crisi

El portaveu econòmic de CiU al Congrés, Josep Sánchez Llibre, ha afirmat que "l'última oportunitat" perquè les famílies i l'economia espanyola superin la crisi passa per un gran acord polític, social i empresarial que eviti el "disbarat" econòmic dels pressupostos generals de l'Estat per al 2010.

Llibre ha instat Zapatero a fer cas a organismes internacionals com l'FMI i a assumir la "raó objectiva" en matèria econòmica. "Ens podríem trobar al 2010 amb més de cinc milions de desocupats, un dèficit públic desbordat i una economia productiva totalment destrossada", ha afirmat en un apunt en el seu bloc personal.

El convergent ha defensat la necessitat de retirar la pujada d'impostos prevista pel Govern dels Pressupostos i introduir incentius fiscals i laborals que facin possible les contractacions immediates i frenin l'augment de l'atur. "Si se seguís aquesta direcció, l'Estat s'estalviaria tots els recursos que cobreixen els subsidis d'atur, així com els interessos de l'increment del deute públic que això comporta", ha indicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.