Política

Duran lamenta que la fiscalia persegueixi UDC i no hagi obert ni una diligència pels informes del govern

El president d'Unió torna a expressar la seva "absoluta tranquil·litat" davant les informacions que parlen d'un suposat finançament irregular del seu partit

El president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha lamentat aquest divendres que la fiscalia "vagi sempre darrere d'UDC" i, en canvi, no hagi obert ni una sola diligència pels fons suposadament malversats pel tripartit a través de l'encàrrec d'informes inútils, cosa que constitueix, ha dit, un "autèntic escàndol".

En una carta als militants d'UDC, Duran ha tornat a expressar la seva "absoluta tranquil·litat" davant les informacions que parlen d'un suposat finançament irregular del seu partit.

"Em sembla que és més el soroll que les nous", ha dit el líder democratacristià, que s'ha queixat amargament per les condemnes d'alguns mitjans per aquestes investigacions i també pel cas Pallerols.

Segons Duran, que es filtri un informe fruit d'una investigació de fiscalia "no és justícia", perquè "crea una indefensió total i el mal que fa és irreparable".

De fet, ha recordat portades i informacions que afectaven persones imputades pel cas Pallerols, a les quals després el Tribunal Suprem va exonerar de qualsevol responsabilitat. "Qui ha compensat aquestes persones i Unió del mal que aquelles informacions van fer?", ha preguntat.

De fet, Duran ha recordat tot el procés judicial pel cas Pallerols, i ha subratllat que "ja poden pujar-hi de peus, però Unió no ha cobrat mai un cèntim ni regularment ni irregularment del senyor Pallerols, i encara menys lligat a la concessió de cursos de formació".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.