Punt divers

Duran diu que UDC mai ha proposat Pelegrí com a candidat per Lleida 'per evitar conflictes en el sí de la federació'

El president del grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats i president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha deixat clar que des d'Unió 'mai hem proposat' el nom de Josep Maria Pelegrí (UDC) per encapçalar la candidatura de la federació de CiU a Lleida 'independentment de la seva vàlua i que sigui la persona més coneguda per evitar conflictes en el sí de la coalició'. Per Duran, 'UDC ha tingut el dret de proposar un candidat -per Lleida- però no ho ha fet' ja que Unió 'no té cap voluntat de posar pals a les rodes ni d'obrir cap tipus de discussió que pugui afectar l'estabilitat de la federació perquè CiU 's'hi juga molt', ha declarat.

Duran ha afirmat que no existeix cap pacte dins la federació que estableixi que CDC hagi de proposar els candidats que encapçalaran les llistes electorals a les quatre circumscripcions 'tot i que el darrer cop hagués estat així'. Josep Antoni Duran i Lleida també s'ha referit al candidat per encapçalar la pròxima llista de CiU a la ciutat de Lleida i ha dit que la federació encara no ha abordat aquest tema. El líder d'Unió ha fet aquestes afirmacions en el marc d'un dinar organitzat pel Fòrum Empresa Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.