Política

Joan Ferran aspira a un govern del PSC sense les "hipoteques" d'ERC i ICV

Admet que "és l'hora de la singularització" per al tram final de la legislatura

El portaveu adjunt del PSC, Joan Ferran, ha definit aquest dimecres com un mal menor la relació amb els socis del tripartit, i ha reconegut que el pacte amb ERC i ICV comporta "hipoteques" als socialistes.

"Desitjaríem governar sols, i potser no hem anat més enllà perquè hem tingut pactes", ha indicat al faristol de les rodes de premsa del Parlament. Ferran, que ha insistit que tots els partits aspiren a governar en solitari, ha subratllat que la pròxima legislatura esperen fer-ho així, "sense hipoteques de ningú", en al·lusió a republicans i ecosocialistes.

El dirigent del PSC ha admès que ara "és l'hora de la singularització" de les ofertes polítiques, perquè Catalunya encara el darrer tram de la legislatura. "També Artur Mas aspira a governar sol", ha argumentat. Però tot i això no veu en perill el pacte de govern amb ERC i ICV de cara als pròxims mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.