Societat

Joan Ferran assegura que Convergència està "en pecat mortal" per haver rebut diners de Millet

En en seu blog també ha afegit que CDC està "impregnada d'un fètid olor de sofre"

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha assegurat avui que l'"aparença legal" del finançament de la Fundació Trias Fargas "no implica correcció en el terreny moral", per la qual cosa ha sentenciat que CDC està "en pecat mortal" i "impregnada d'un fètid olor de sofre".

En un apunt en el seu blog, ha afirmat també que la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, "pot patir amnèsia" i ha volgut recordar-li que Félix Millet era membre de l'Institut Catalunya Futur, pertanyent a la Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials (Faes) del Partit Popular.

Finalment, ha demanat que CDC expliqui què va oferir "com a contrapartida" pels diners rebuts; que el president de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, torni els diners utilitzats en campanyes electorals "procedents del Palau", i que l'exlíder del Partit per la Independència (PI), Àngel Colom, digui "qui va ser el seu aval davant de Millet".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.