Política

López Tena condiciona ser el coordinador de les consultes a la unitat de les plataformes sobiranistes

Adverteix que si no s'arriba a una entesa aviat potser serà massa tard per preparar-les

El president de la Fundació Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, ha enviat una nota als mitjans de comunicació per desmentir una informació apareguda al diari digital Directe.cat. Així, assegura que la informació en què es diu que liderarà la nova Coordinadora Nacional de Consultes "no és certa".

"La nova coordinadora nacional, creada ahir dilluns sense comptar amb els Alcaldes/esses i regidors/es de Decidim.cat, m’ha ofert la coordinació general, que he declinat mentre no s’arribi a un acord unitari", afirma. López Tena rebutja posicionar-se i argumenta que "únicament de des de la unitat i complint escrupolosament els acords, sense excloure ningú, són viables les consultes municipals".

En el cas que a la fi les plataformes sobiranistes arribin a una entesa, López Tena ha advertit que "potser les consultes resultin inviables per manca de temps per preparar-les".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.