Política

Rajoy s'oposa a qualsevol augment d'impostos perquè suposarà "més recessió i més atur"

Considera que la població no té per què pagar "els errors" del president Zapatero

El president del PP, Mariano Rajoy, ha advertit aquest dissabte al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que "s'oposarà a qualsevol pujada d'impostos que proposi" perquè suposarà "més recessió i més atur".

Durant la seva intervenció en l'obertura del curs polític, que el PP celebra aquest dissabte a Soutomaior, a Pontevedra, Rajoy ha censurat l'anunci fet per Zapatero d'apujar els impostors perquè, segons ell, significa que la població acaba "pagant els seus errors i gracietes" i suposa, al mateix temps, incrementar la ja mala "situació de les famílies i de les empreses".

"El PP s'oposarà a qualsevol pujada d'impostos", ha assegurat el president popular, tot assegurant a continuació que "el PP sempre donarà suport als emprenedors".

Rajoy ha fet balanç de l'últim any polític, que ha considerat "satisfactori", amb el "triplet" d'haver guanyat les eleccions gallegues i les europees, i haver contribuït al canvi polític en el País Basc.

Amb aquest bagatge, el PP, ha dit Rajoy, està preparat per governar l'Estat espanyol, que ara compta amb un executiu que "camina a la deriva" i "que no sap cap on ha d'anar" ni "està a l'alçada del que necessita el país".

En un discurs marcadament econòmic, Rajoy ha insistit en què els dos problemes que més preocupen els ciutadans són l'atur i la "total i absoluta incapacitat del govern de Zapatero per afrontar la crisi".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.