Política

La Cambra de Comerç adverteix que el món econòmic respondrà amb contundència si Catalunya no és determinant a El Prat

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha assegurat en l'espai 'L'entrevista' de Catalunya Informació que hi haurà una resposta "molt seriosa i contundent" del món econòmic si les institucions catalanes no tenen un paper determinant a l'Aeroport del Prat.

No obstant, Valls espera que les institucions catalanes tinguin un paper decisiu al Prat, un objectiu, ha recordat, que estava dintre de les consideracions que es van prendre en el seu moment, no només en el consell de ministres sinó també en les promeses reiterades del president Zapatero.

Segons Valls, com a infraestructura moderna, el Prat és un element essencial per sortir de la crisi. El fet de comptar, ha dit, amb una participació de la Generalitat en la seva gestió és "fonamental". Ahir dissabte, tant el vicepresident del govern com l'alcalde de Barcelona es van pronunciar en la mateixa línia.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.