Política

Hugo Chávez assegura que Zelaya tornarà a Hondures "en les pròximes hores"

El president deposat Manuel Zelaya, buscarà la manera d'entrar a Hondures si fracassa la segona ronda de mediació de Costa Rica

Prèviament, el president veneçolà, Hugo Chávez, ha anunciat la tornada de Zelaya que es produiria "en les pròximes hores" i alhora ha reiterat el suport de la comunitat internacional que condemna el cop que el va apartar del poder.

En aquest sentit, Chávez ha tornat a manifestar el seu rebuig al president interí Roberto Micheletti per ser "incapaç de governar Hondures" i ha qualificat els membres del seu Govern de ser uns "bandits que van arrasar amb tots els projectes socials que va impulsar Zelaya".

Per la seva banda, el president deposat Manuel Zelaya, buscarà la manera de tornar a Hondures si fracassa la segona ronda de mediació que es porta a terme aquest dissabte a Costa Rica i on la seva delegació buscarà la tornada al poder, ha informat avui la seva dona Xiomara Castro de Zelaya.

"El temps s'acaba demà", ha declarat la dona de Zelaya en una entrevista, en què ha explicat que el president enderrocat en el cop d'Estat del passat 28 de juny, "ha de tornar al país i fer-ho sense amagar-se". La font no ha concretat el moment de la tornada, tot i que ha afegit que no negociaria sobre el seu principal punt que és la tornada al poder.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.