Política

Sánchez-Camacho assegura que Montilla ha actuat amb poc 'lideratge i previsió quan més falta li fa a Catalunya'

Política

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit aquest dissabte que el president de la Generalitat, José Montilla, "ha actuat amb manca de lideratge i de previsió quan més falta li fa a Catalunya" durant la primera meitat de la legislatura. En el balanç del govern que ha fet la popular, ha afegit que es tem que "si no s'hi posa remei aviat, entrarem en un procés de decadència que serà molt difícil de canviar".

Tot i això, ha dit que el seu partit treballarà perquè "Catalunya recuperi la seva força interior, la seva autoestima, i el seu prestigi". També ha dit que "els que donin suport als pressupostos seran els únics responsables de la situació crítica que viurem els catalans".

"El govern tripartit de José Montilla està condemnant els catalans a quedar-se fora del camí de la recuperació econòmica", ha dit Sánchez-Camacho en relació als pressupostos pel 2009 de la Generalitat. Segons ella, no són fruit de polítiques "realistes" i, per això, ha anunciat que el PPC hi presentarà una esmena a la totalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.