Política

Iceta avisa CDC que queda per aclarir què passarà amb els diners que va rebre Colom

Demana explicacions sobre presumptes pagaments de comissions per part de Millet a l'alcalde independent de l'Ametlla del Vallès, que tenia el suport de CDC

El portaveu i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, valora positivament que CDC hagi anunciat que farà una donació al Palau de la Música de 632.000 euros a pagar en vuit anys a partir del 2010 en veure que Fèlix Millet no tenia poders per signar els convenis amb l'entitat convergent Fundació Trias Fargas. No obstant això, ha criticat que "a CDC encara ningú no s'ha atrevit a dir que aquests diners mai no haguessin hagut de ser demanats ni acceptats". Iceta ha indicat que "queda encara per esclarir què passarà amb els diners que va rebre Àngel Colom", exlíder del PI i actual dirigent de CDC.

En un article al seu blog ha destacat que tampoc s'han aclarit els presumptes pagaments de comissions per part de Millet a l'alcalde independent de l'Ametlla del Vallès, que tenia el suport de CDC, i un presumpte pagament de 30 milions de les antigues pessetes a aquest mateix partit, segons consta en les notes manuscrites incautades a Jordi Montull.

En aquest context, ha remarcat que el clima polític està dominat per l'impacte del cas Pretòria, dirigida pel jutge Baltasar Garzón, i les seqüeles del cas Millet. Iceta creu que "han estat especialment benvingudes les decisions del govern i de l'executiu espanyol per combatre la corrupció i la renúncia massiva dels membres del Patronat del Palau de la Música per facilitar una profunda renovació de la institució".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.