Política

Iceta vol una explicació de Mas sobre els diners de Millet que va rebre la Trias Fargas

Diu que la gent no ho hauria de concebre com una lluita de partits, ja que ho reclama perquè les explicacions són necessàries

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “hi ha qui ho ha fet bé i hi ha qui ho ha fet malament” en el cas dels diners rebuts del Palau de la Música i que “és molt difícil d’explicar que diners que anaven a la música han acabat en una fundació –en referència a la Trias Fargas– que no es dedica precisament a tocar la flauta”. “Ha d’haver-hi una explicació, i aquesta ha de venir del màxim responsable de CDC, Artur Mas”, ha afegit.

Durant una entrevista al programa El món a RAC-1, Iceta ha explicat que en aquest cas “la gent no ho ha de concebre com una lluita de partits; les explicacions no han de ser perquè el PSC ho demani, sinó perquè hi ha molta gent que està escandalitzada i vol aquestes explicacions” .

Els informes

Sobre els informes encarregats pel govern, el portaveu socialista creu que l’executiu català ha donat explicacions i ha assumit que es poden millorar coses. En aquest sentit, ha dit que “és un escenari molt diferent als dels governs de CiU: ara tot informe es pot consultar, tots els que es paguen, existeixen; i s’ha reduït la despesa”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.