Societat

El ministeri de Cultura es persona en el procés contra Millet

El govern espanyol ha destinat al Palau de la Música més de 26 milions d'euros des del 1990 fins a l'actualitat

El ministeri de Cultura ha decidit finalment personar-se en el procés judicial contra Fèlix Millet i els antics directius del Palau de la Música per suposades irregularitats en la gestió d'aquesta institució.

Segons una nota que ha fet pública el ministeri, la decisió es fonamenta en el perjudici que l'actuació de Millet i el seu equip pot haver suposat per als interessos públics. En total, el govern espanyol ha destinat al Palau de la Música més de 26 milions d'euros des del 1990 fins a l'actualitat. 20.586.647,90 euros per a la rehabilitació del Palau, als quals se sumen 3.595.290 euros per al funcionament i les activitats.

A més, els pressupostos generals de l'Estat (PGE) per al 2009 inclouen dues subvencions nominatives per al Palau. Una, per activitat, puja 588.000 euros i una altra, d'infraestructura per a les obres de restauració, 1.250.000 euros.

El ministeri adopta la decisió després de conèixer els últims detalls del cas, perquè en un principi havia decidit mantenir-se a l'espera i deixar que fossin la fiscalia i el Consorci els que representessin els seus interessos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.