Política

Laporta diu que no sap si es presentarà a les eleccions al Parlament però que ho té tot preparat per si de cas

El president del FC Barcelona assegura que l'única opció amb què treballa en aquests moments és la creació d'una nova formació política

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ho té "tot preparat" per si al juny fa el salt a la política després de finalitzar el seu mandat al capdavant del club, i no el preocupa el poc temps que li queda perquè ja compta amb un "equip de molts voluntaris" i persones de "confiança" que l'ajudaran. "Si decideixo fer-ho, tot està a punt per fer el pas", ha afirmat Laporta.

El dirigent del FC Barcelona ha subratllat que les seves reflexions sobre si es presentarà com a candidat al Parlament de Catalunya són en "clau" de les eleccions de 2010, i ha reiterat que l'única opció amb què treballa en aquests moments és la creació d'una nova formació política, descartant així sumar-se a Reagrupament.

Laporta ha remarcat que té "tot el temps del món" per aclarir el seu futur, l'"equip necessari i la gent de confiança" per estructurar una candidatura política per a les autonòmiques.

"Passa que encara no tinc res decidit", ha puntualitzat, malgrat que amb prou feines li queda un mes com a president del Barça.

Laporta ha explicat que compta amb un "cos de voluntaris molt nombrós que estaria disposat a tirar endavant aquest projecte", i ha afegit que ja hi ha "una feina feta" per si decideix presentar una candidatura.

"El que sorprèn és que a les enquestes encara em situïn com a candidat a les eleccions, quan encara no he dit res", ha assenyalat Laporta, per afegir que "aquestes enquestes són, com a mínim, esbiaixades".

El president del Barça ha afirmat que quan va fer públiques les seves "reflexions" sobre les seves intencions polítiques "tots els partits van reaccionar amb excessiva agressivitat, virulència i sobretot amb por".

"Semblava que anaven a perdre un tros del seu vedat privat de caça", ha sentenciat Laporta, que ha assegurat que ho hauria "entès" si aquestes crítiques haguessin arribat des de Madrid, però no des dels partits catalans.

El dirigent del FC Barcelona ha insistit que abans de prendre una decisió sobre el seu salt a la política està analitzant molts aspectes, "des del personal i professional fins a l'ideològic".

"He de valorar les possibilitats de recorregut que té per fer aquest pas, què puc aportar al país", ha indicat per afegir que tots els "inputs" que rep a través de la seva pàgina web i les xarxes socials són "positius".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona
Estats Units

Trump accepta la nominació i fa una crida a la “unitat”

Barcelona