Política

L'home mort a les protestes del G-20 a Londres va perdre la vida per una hemorràgia abdominal i no pas d'un infart

El britànic mort a les manifestacions prèvies a la cimera del G-20 minuts després de ser agredit per un policia va morir com a conseqüència d'una hemorràgia abdominal, no d'un infart, com s'havia informat en primer lloc, segons ha revelat la segona autòpsia, feta per un dels patòlegs més prestigiosos del Regne Unit.

Els resultats, difosos en un comunicat pel tribunal de magistrats de la ciutat de Londres, podrien donar un tomb en la investigació de l'incident.

Tomlinson tornava a casa seva el passat 1 d'abril després d'acabar la jornada laboral al seu quiosc i ni tan sols formava part de les protestes convocades al districte financer. Tot i això, va ser atacat als voltants del Banc d'Anglaterra per un membre de les forces de seguretat que el va tirar a terra. 

Minuts després, l'home va morir a l'avinguda pròxima de Cornhill i, des d'aleshores, la gradual aparició d'imatges ha motivat una campanya que ha portat el mateix comissari en cap de Scotland Yard, Paul Stephenson, a sol·licitar una revisió de les pràctiques policials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.