Política

S'eleven a 63 els morts per un incendi en una discoteca a Bangkok

Món

La mort d'un japonès de 38 anys en un hospital de Bangkok a elevat a 63 el número de víctimes mortals en la tragèdia de la discoteca Santika, destruït per les flames la matinada de Cap d'Any.

Segons dades oficials, 68 persones continuen ingressades en diversos hospitals, de les quals 35 es troben en unitats de cures intensives.

Quant a les víctimes mortals, encara queden per identificar tretze cadàvers calcinats per la tragèdia, aparentment originada per un espectacle pirotècnic.

La policia ha assenyalat que prepara una acusació formal contra un dels propietaris del local, després d'haver citat a declarar 13 treballadors de la sala de festes, inclosos els seus directors.

La discoteca, al barri d'Ekamai, on hi acostumaven a anar tailandesos de classe mitjana i estrangers residents al país, disposava d'una entrada principal i dues portes petites, tot i que aquestes no estaven degudament senyalitzades i eren conegudes únicament pel personal de l'establiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.