Política

Aguirre accepta una comissió d'investigació a l'Assemblea de Madrid

Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha anunciat que el PP de Madrid ha acceptat la comissió d'investigació a l'Assemblea de Madrid, per demostrar que la comunitat no ha espiat a ningú.

Aguirre s'ha referit a la suposada xarxa d'espionatge a la Comunitat de Madrid, i s'ha mostrat disposada a acceptar que hi hagi una comissió d'investigació a l'Assemblea, com ho havien sol·licitat el PSOE i IU.

"El PP a Madrid acceptarà la comissió d'investigació per deixar totalment clar que el nostre interès és la transparència, la claredat, i la llum i els taquígrafs", ha precisat, després d'assegurar que la Comunitat vol deixar clar que no s'ha espiat a ningú.

La presidenta de Madrid ha explicat que la comissió d'investigació és "un instrument" i per tant l'acceptaran en una reunió que se celebri a la mesa i la junta de portaveus.

Al mateix temps, Aguirre ha eludit respondre a la pregunta de si durant la setmana passada va conversar amb el president del PP, Mariano Rajoy.

Finalment, en referència a les properes eleccions gallegues, ha assegurat que el PP guanyarà a Galícia, i ha afegit que és necessari "guanyar per majoria absoluta".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.