Política

Herrera qualifica d'"èxit" la manifestació de dissabte i assegura que es va reclamar "un canvi de prioritats"

CATALUNYA

El candidat a les eleccions generals per ICV, Joan Herrera, s'ha mostrat molt satisfet aquest diumenge al matí pel resultat de la manisfestació per reclamar el dret a decidir sobre les infraestructures, que ha qualificat d'"èxit", en la qual hi va participar tota la cúpula d'ICV i d'EUiA, a excepció del conseller Joan Saura.

Segons Herrera, la mobilització va ser "molt àmplia, majoritària i transversal" i va mostrar per una banda el "malestar" amb les polítiques de les infraestructures que s'estan portant a terme des de Madrid i, per l'altra, la voluntat de "rectificar" aquestes polítiques, "donant prioritat al transport públic, al tren convencional i a les Rodalies". El líder ecosocialista també ha dit que hi havia una gran presència de gent d'esquerres, com també molts socialistes descontents, i que així ho va confirmar la presència de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.