Política

Nadal considera la manifestació com un toc d'alerta al govern central

El conseller considera que la nombrosa presència de "sectors o independentistes" no ha de ser "excusa" per no fer res

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha considerat que la manifestació de dissabte en reclamació del dret a decidir ha de ser considerat com un toc d'alerta per a que el govern central es prengui seriosament les demandes que fa la societat civil catalana en demanda de millora d'infraestructures.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Nadal ha assegurat que la "presència de sectors independentistes" a la manifestació de l'1 de desembre no s'ha de considerar com una "excusa o pal·liatiu" per no fer res, sinó al contrari, s'ha d'interpretar en paral·lel als advertiments de Montilla: "O ens posem les piles i ens posem a fer el que s'ha de fer i que no s'ha fet durant molts anys, o ara que ho estem començant a fer, potser no tindrem temps de fer-ho".

Nadal, que considera que a la manifestació hi havia "moltíssima gent de bona fe empipada perquè el que vol és ser feliç, viure feliç i tenir uns servis públics que funcionin", ha justificat l'absència del PSC per la postura de CiU de dir que la marxa era també una mobilització contra el govern.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.