Política

Obama demana als seguidors una donació de 15 dòlars per superar la recaptació de McCain

EUA

Barack Obama ha enviat un e-mail a totes aquelles persones que estan registrades a la seva pàgina web en què demana una donació de 15 dòlars a canvi d'un imant per al cotxe amb el seu nom i el del seu segon, Joe Biden. Segons es llegeix en el mail, Obama vol demostrar que que "una campanya creada per gent ordinària pot competir amb els lobbys de Washington i en els interessos que hi ha darrera John McCain i el Partit Republicà".

Els responsables de la campanya d'Obama desafien els seus seguidors a superar la recaptació d'aquest mes d'agost de la campanya de John McCain. Per aquest motiu, posen com a termini la mitjanit d'aquest 31 d'agost.

Es dóna el cas, però, que el dia abans, un altre mail, firmat aquest cop per Michelle Obama, demanava una altra donació, aquest cop de 5 dòlars. En només 24 hores, els responsables de la campanya d'Obama deuen haver fet els càlculs i han comprovat que amb 5 dòlars no superarien la recaptació de John McCain.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.