Política

McCain promet dur els ideals republicans a Washington

Món

John McCain ha promès portar a Washington els ideals republicans durant un discurs, no gaire apassionat, en què ha acceptat la candidatura a la presidència d'EUA. McCain s'ha presentat com un home independent amb l'experiència que li falta a Obama.

"Canviarem Washington", ha anunciat el senador de Arizona davant de 20.000 persones, milers de delegats i membres del partit, en el centre de St. Paul (Minnesota). McCain ha descrit aquest canvi sobre la base dels principis tradicionals del seu partit: impostos baixos, disciplina en la despesa i mercats oberts. "No treballo per a un partit, no treballo per a un grup d'interès, no treballo per a mi mateix. Treballo per a vostès", ha dit McCain quan ha estat interromput en un moment del discurs per una manifestant a favor de l'avortament. Per portar aquest canvi a les estructures de govern del país, McCain ha apel·lat a la governadora d'Alaska i candidata a la vicepresidència, Sarah Palin. "Estic desitjant presentar-la a Washington", ha afirmat.

McCain no ha esmentat en el seu discurs de tres quarts d'hora el nom del president George W. Bush, la popularitat del qual està sota mínims, però sí Obama.

Abans del discurs de McCain, que ha significat la clausura de la convenció republicana, s'ha mostrat un vídeo que –amb música de la sèrie Dallas– lloava la seva vida i destacava especialment els cinc anys i mig que va passar en una presó de Hanoi durant la Guerra del Vietnam.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.