Política

Aznar diu que amb ell "no s'hauria produït aquesta crisi" i que sap el que l'Estat espanyol necessita per sortir-ne

Proposa un pacte PP-PSOE com a Alemanya perquè l'Estat espanyol recuperi competències i titlla de "disbarat" deformar ara el finançament

L'expresident del govern espanyol José María Aznar considera que si ell fos al capdavant de l'executiu espanyol "no s'hagués produït aquesta crisi" i considera que "sap el que Espanya necessita per sortir-ne". L'expresident ha recordat que ell va arribar en unes condicions econòmiques "molt dolentes i deteriorades" i que va deixar "el país més ric de la història d'Espanya", tot i que a aquella herència "se l'ha dilapidat en cinc anys".

Així ho ha assegurat el president d'honor del PP i actual president de la FAES, a una entrevista al XLSemanal que edita el grup Vocento, en què ha explicat que quan va arribar al Palau de la Moncloa l'any 1996 va obrir-se una etapa de creixement com a conseqüència d'un "principi clar" d'austeritat, estabilitat i equilibri, de l'entrada d'Espanya a l'euro, d'una despesa pública "molt controlada", de baixades d'impostos, de reformes laborals i de la privatització d'empreses.

Aquest creixement, segons ha apuntat Aznar, va ser resultat d'una política "en el seu conjunt, no d'un concepte aïllat". "Sincerament, amb mi al govern no s'hagués produït aquesta crisi".  Aznar ha criticat també la política d' endeutament de l'actual gabinet socialista.

"Tinc familiars a l'atur"
L'expresident espanyol ha confessat que diversos familiars es troben sense feina i que procura ajudar-los. "En els pitjors moments d'atur la institució familiar va salvar la situació i ara tornarà a fer-ho", ha assegurat. Finalment, ha afegit que "la xarxa de solidaritat més important que existeix és la família" i que, per això, "dedicar-se a destrossar-la és absurd".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Kamala Harris superaria Biden en un hipotètic duel electoral contra Trump

barcelona
estats units

L’exalcalde de Nova York Rudy Giuliani queda inhabilitat com a advocat

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra i Macron retiren més de 200 candidats per frenar Le Pen

BARCELONA

Els policies investigats per càrregues de l’1-O ja demanen l’amnistia

GIRONA
bce

Lagarde: “Estem molt avançats en el camí de la desinflació”

barcelona
països baixos

Es constitueix el primer govern neerlandès liderat per l’extrema dreta

barcelona
judicial

L’advocacia de l’Estat demana que s’apliqui l’amnistia a Marta Rovira i la resta d’investigats pel Tsunami

barcelona

ERC prepara una moció per dedicar un carrer a les llevadores del municipi

llagostera
política

El PSC de Girona proposa mesures urgents contra el sensellarisme

girona