Política

Portabella diu que donarà suport a la llista més votada a Barcelona en les properes eleccions municipals

Diu que veu "difícil" que hi hagi un govern "sense el suport" dels republicans

El president del grup municipal d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha anunciat aquest dijous que el seu partit donarà suport a la llista més votada a l'Ajuntament en les properes eleccions municipals. Coincidint amb la Mercè, Portabella ha obert el debat de possibles pactes postelectorals a poc més d'un any i mig de les eleccions municipals.

El líder d'ERC a l'Ajuntament preveu uns comicis "bipolaritzats" entre PSC i CiU i per això creu que "treure un bon resultat a les eleccions i guanyar-les serà molt important". "Crec que els resultats de les eleccions seran molt rellevants i que, guanyi qui guanyi, tindrà un molt bon tram realitzat per ser alcalde", ha assegurat.

En aquest escenari, Portabella ha dit que ERC aspira a aconseguir "els millors resultats de la història" i que aquests resultats "siguin determinants a l'hora que hi hagi un alcalde o un altre".

Portabella ha remarcat que vol evitar que "hi hagi temptacions en relació a altres forces polítiques que podrien arribar a donar majories" i que "no representen el que és l'esperit de la capital del país i que en un moment donat podrien tenir una bona representació", en referència al PP.

Portabella ha garantit que ERC "respectarà la voluntat que s'emeti a les urnes" i que "el resultat serà determinant per la posició d'ERC". Portabella veu "difícil" que hi hagi un govern "sense el suport" dels republicans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.