Política

Mas lamenta la "mediocritat" del govern espanyol en política exterior per l'afer del Txad

El líder de CDC agraeix a Sarkozy la seva intervenció per l'alliberament de les hostesses retingudes al país africà

El secretari general de CDC, Artur Mas, ha agraït aquest dilluns al president de la República francesa, Nicolas Sarkozy, les seves gestions per a la "solució parcial" de les retencions que s'han fet al Txad, i que en alguns casos encara es mantenen.

Mas li ha agraït que "hagi fet de líder" i que hagi estat "diligent i eficaç". Mas ha contraposat l'actuació de Sarkozy a la del govern espanyol, del qual ha dit que "demostra també en política exterior una debilitat i mediocritat molt gran".

Reaccions d'ERC i PP
Per la seva banda, el portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, ha lamentat el paper "testimonial" i "de mera comparsa" de la diplomàcia espanyola, mentre que el secretari general del PP, Àngel Acebes, ha declarat que l'acció de Sarkozy ha posat de manifest "la debilitat" del govern socialista. "Mentre Sarkozy prenia les regnes, Zapatero es mantenia creuat de braços, deixant en evidència la irrellevància de la política exterior espanyola i la incompetència diplomàtica del govern".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.