Política

L'exèrcit libanès bombardeja el camp de refugiats Nahr al-Bared per tercer dia

Es desconeix si els nous bombardejos han causat víctimes; mentre, les televisions mostren imatges de columnes de fum

L'artilleria de l'exèrcit libanès ha bombardejat aquest matí i per tercer dia consecutiu el camp de refugiats de Nahr al-Bared amb l'objectiu d'acabar amb el grup radical suní Fatah al-Islam, suposadament vinculat amb la xarxa terrorista Al-Qaida.

Segons ha informat el canal de televisió quatarí Al Yazira, Fatah al-Islam ha anunciat que lluitarà contra les tropes libaneses “fins a l'última bala” i fins que els hi quedi “l'última gota de sang”.

Després d'unes hores de calma durant la nit, els trets de tancs i morters libanesos han despertat a la població de la ciutat veïna de Trípoli, la més gran del nord del país, amb les primeres llums del dia.

Encara es desconeix si els nous bombardejos han causat més víctimes -després dels 50 morts entre soldats i milicians, més un nombre indeterminat de civils, dels últims dies- mentre les televisions mostren imatges de columnes de fum negre aixecant-se cap al cel.

L'exèrcit va concedir ahir dilluns 21 de maig una breu treva temporal per evacuar als ferits i subministrar de medicaments als habitants de Nahar al Bared, després dels contactes entre el govern del primer ministre, Fuad Siniora, i els diferents líders dels polítics del país. No obstant, durant la tarda d'ahir es van agreujar els atacs al camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.