Política

Israel no descarta matar Haniyeh

El viceministre de Defensa israelià afirma que cap comandant esta "fora de perill d'un atac"

El viceministre de Defenda israelià, Ephraim Sneh, ha assegurat que Israel podria contemplar al primer ministre palestí, Ismail Haniyeh, com un objectiu dins del seu intent per contenir el llançaments de coets Kassam.

Concretament, el diari israelià Haaretz recull unes declaracions d'Sneh a Israel Ràdio en les quals al ser preguntat sobre si Haniyeh es troba a la llista d'Israel, aquest respon: “Jo ho diria així, no hi ha ningú entre els comandants i líders de Hamàs que estigui fora de perill d'un atac”.

Les paraules d'Sneh es produeixen un dia després que el primer ministre palestí advertís, després que els bombardejos israelians provoquessin cinc morts -entre ells quatre membres de la Yihad Islàmica- que Hamàs lluitaria fins a “la victòria o el martiri”.

En aquest context, l'exèrcit d'Israel ha protagonitzat aquest matí dos nous atacs aeris contra objectius en el centre de Gaza, segons han informat fonts oficials.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.