Política

Una amenaça de bomba a l'aeroport d'Eivissa afecta 13.000 passatgers

Les forces de seguretat desallotgen el recinte, però només troben un paquet sospitós completament buit

El tancament de l'aeroport d'Eivissa ha afectat uns 13.000 passatgers i 32 vols, alguns dels quals han estat desviats a Palma, Barcelona, Maó, Marsella i València.

L'aeroport s'ha tancat poc després del migdia després de rebre's una trucada anònima al diari Gara i als serveis d'urgència de Biscaia alertant de la col·locació d'un artefacte explosiu en les instal·lacions aeroportuàries.

Tot i que en un primer moment es va arribar a informar de l'esclat d'una bomba a l'aeroport, fonts del ministeri de l'Interior han desmentit aquest extrem. Segons les mateixes fonts, les forces de seguretat han trobat, després d'evacuar el recinte, un paquet sospitós, que finalment ha resultat estar completament buit.

L'aeroport, que ha estat reobert poc després de les quatre de la tarda, arrossegarà endarreriments durant unes hores fins aconseguir restablir completament la normalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.