Política

La policia explosiona un cotxe sospitós prop de Glasgow

Cinc persones han estat detingudes en relació als fets de Londres i Glasgow

La policia britànica ha detonat de forma controlada un cotxe sospitós situat molt aprop de l'hospital Alexandra de Paisley, localitat molt propera a Glasgow. Aquest fet arriba just un dia després que un vehicle en flames impactés contra la terminal de l'aeroport internacional de Glasgow, un fet que el primer ministre britànic, Gordon Brown, no va dubta a qualificar d'"atemptat".

Segons ha fet saber la policia, el cotxe explosionat avui guarda relació amb els fets d'ahir a l'aeroport. La detonació controlada s'ha fet com a mesura preventiva, tot i que finalment el vehicle no duia explosius.

Cinc detinguts
Entre ahir i avui la policia ha detingut cinc persones relacionades amb els atemptats fallits de Londres i Glasgow dels últims dies. Dos dels detinguts són els ocupants del cotxe que ahir va impactar a l'aeroport de Glasgow, dues persones més van ser detingudes dissabte a la nit a Cheshire, al nord d'Anglaterra, i una cinquena persona ha estat detinguda avui a Liverpool.

Falsa alarma a Nova York
D'altra banda, la CBS Radio ha informat de l'evacuació d'una de les terminals de l'aeroport internacional JFK de Nova York, mentre s'investigava un paquet sospitós. La informació ha estat difosa cap a dos quarts de sis de la tarda i al cap de deu minuts la mateixa emissora ha informat de la reobertura de la terminal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.