Política

Rajoy: "No sóc un inquisidor i no puc acusar ningú sense proves"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat que no és un "inquisidor" i que per això no pot "acusar ningú sense proves". També ha afirmat que no té "cap indici" contra els aforats del seu partit que, segons els mitjans de comunicació, el jutge Garzón està investigant.

"Cal prendre mesures. Contra qui? I en base a què? ¿A qui he de fer fora jo ara, als qui apareixen en algunes informacions?", s'ha preguntat Rajoy en ser preguntat pel risc de tancar files al voltant dels membres del seu partit que podrien estar imputats en la suposada xarxa de corrupció que investiga Garzón.

En declaracions a Tele-5, el líder del PP, que ha titllat Garzón de "socialista", ha remarcar que el seu partit ja ha pres mesures contra aquelles persones de qui tenen "indicis", en referència als càrrecs madrilenys que han presentat la seva dimissió o que han estat cessats dels seus càrrecs.

Tot i que no ha citat el tresorer del PP, Luis Bárcenas, ni l'eurodiputat Gerardo Galetoe –que, segons algunes informacions, podrien ser imputats per Garzón– Rajoy ha insistit "que s'està condemnant molta gent sense proves" i "qüestionant la seva honorabilitat".

Ha reiterat les seves acusacions contra el jutge Garzón i ha dit que "el que està fent és injust, està fent mal a molta gent i està posant en una situació impossible un partit en plena campanya electoral". Per Rajoy, Garzón "s'ha saltat la llei" i no hauria d'estar "portant aquest cas". "No és imparcial i està generant indefensió", ha afegit.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Trobada Puigdemont-Junqueras a l’exili

barcelona
política

Junts manté que Puigdemont tornarà a pesar del “cop de toga” del Suprem

barcelona
estats units

El Suprem dels EUA dona una immunitat parcial a Trump en el cas de l’assalt al Capitoli

barcelona
Ucraïna

Kíiv desarticula un grup subversiu que volia prendre el Parlament

barcelona
unió europea

Brussel·les diu a Meta que no pot cobrar per a evitar l’ús de les dades personals

barcelona
judicial

Juvillà renuncia a l’amnistia i porta la seva causa a Estrasburg

barcelona
política

La JEC deixa Comín, per ara, sense l’acta d’eurodiputat

barcelona
guerra a gaza

Israel allibera el director de l’hospital Al-Shifa després de set mesos detingut

barcelona
política

Aproven la moció de censura per fer fora l’alcalde de Puigverd de Lleida, Josep Solsona

Puigverd de Lleida