Política

El jutge obre un nou sumari de l'11-M

El magistrat motiva la decisió d'un nou sumari en la "gravetat de les imputacions" en delictes de col·laboració amb terroristes

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco ha obert un nou sumari sobre els atemptats de l'11 de març del 2004 a Madrid contra set acusats de col·laborar i ajudar a fugir diversos autors de la massacre, segons informen fonts jurídiques.

Segons l'acta, el nou sumari està dirigit en concret contra Zohair Khadiri (que està en presó provisional), Djilali Boussiri, Taha Seghrouchni, Nassreddine ben Laine Amri, Hammad Lahsini, Abdelkrim Lebchina i Abdelaliz el Merabit (en llibertat).

Dels set acusats, cinc ja estaven inclosos en la peça principal de la causa. Un d'ells, Abdelkrim Lebchina, hauria acollit a casa seva entre el març i el desembre del 2004 Abdelilah Hriz, autor dels atemptats i condemnat al Marroc a 20 anys de presó per la seva participació en l'11-M.

El magistrat motiva la decisió d'un nou sumari en la "gravetat de les imputacions" en delictes de col·laboració amb terroristes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.