Política

Alícia Sánchez-Camacho afirma que el PP té constància d'espionatge a dirigents del partit

Adverteix que és una situació molt greu que demostra el nerviosisme del PSOE i el govern central

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha abonat l'acusació llançada per la secretària general del seu partit, María Dolores de Cospedal, i ha afirmat aquest divendres que el seu partit té constància d'escoltes il·legals realitzades a dirigents de la formació que no tenen res a veure amb presumptes casos de corrupció.

Alícia Sánchez-Camacho ha advertit en una entrevista a RAC 1 que es tracta d'una situació molt greu que afecta dirigents de la seva formació. Segons Sánchez-Camacho, les escoltes són realitzades per autoritats judicials i la policia i han denunciat el cas públicament perquè en tenen constància. La dirigent popular és partidària de portar aquesta situació als tribunals, però considera que es tracta d'una decisió que correspon a la directiva estatal del partit.

Per la líder del PP català, aquesta situació és una mostra del nerviosisme que afecta el govern espanyol i el PSOE. Sánchez-Camacho, que responia així a la vicepresidenta del govern central, María Teresa Fernández de la Vega, ha recordat que de moment ni les imputacions al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ni el cas Gürtel, ni ara el cas del Palma Arena tenen cap traducció en la reclamació de responsabilitats penals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.