Política

Al-Jazira emet un gravació d'àudio d'Ossama Bin Laden on reivindica l'intent d'atemptat a l'avió de Detroit

El líder d'Al-Qaida, que ha assegurat que l'agressió s'aliniava amb els atemptata per Al-Qaida l'11 de setembre de 2001 a Washington i Nova York, ha insistit que la xarxa terrorista seguirà amb els seus atacs contra els EUA mentre els palestins continuïn vivint en l'actual situació

La cadena Al-Jazira ha emès un missatge gravat del màxim dirigent del grup terrorista Al-Qaida, Ossama Bin Laden, on assumeix l'atemptat frustrat comès pel nigerià Omar Faruk Abdulmutalab el dia de Nadal contra un avió als Estats Units.

"Els nostres atacs continuaran mentre continuï el suport nord-americà a Israel" ha dit Bin Laden en una gravació difosa parcialment per la cadena de Qatar i que el terrorista ha dirigit personalment al president dels Estats Units, Barack Obama.

Abdulmutaleab, qualificat per Bin Laden com un heroi, va intentar el passat 25 de desembre fer esclatar un artefacte en un avió de la companyia Delta que anava a aterrar a Detroit, però la bomba que portava a sobre va fallar.

Bin Laden, que ha assegurat que l'agressió s'aliniava amb els atemptats per Al-Qaida l'11 de setembre de 2001 a Washington i Nova York, ha insistit que la xarxa terrorista que dirigeix continuarà els seus atacs contra els EUA mentre els palestins continuïn vivint en l'actual situació.

Al-Jazira creu que el missatge de Bin Laden podria haver estat gravat el mes passat, però no explica la raó de les seves sospites i perquè s'ha trigat tant en difondre'l.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.