Política

Detenen un passatger en un vol d'Amsterdam a Detroit

Segons la CNN, el pilot de l'avió de la mateixa companyia en què divendres va haver l'atemptat frustrat, ha demanat un aterratge d'emergència davant el comportament irregular d'un viatger

Les autoritats nord-americanes han detingut aquest diumenge un passatger del mateix vol de la companyia Northewest Airlines procedent d'Amsterdam amb destí Detroit en què divendres un jove nigerià va intentar sense èxit detonar un explosiu, segons ha informat la CNN.

La cadena de televisió ha indicat que el pilot ha sol·licitat un aterratge d'emergència davant el comportament irregular d'un dels passatgers.

L'avió ha estat envoltat de forma immediata per equips de bombers i la policia després d'aterrar en una zona aïllada de l'aeroport de Detroit (Michigan).

Segons la CNN, el problema s'ha produït quan un passatger ha estat increpat per la tripulació de l'avió després d'estar durant molta estona dins el lavabo. El passatgers es veu que ha reaccionat de forma desproporcionada, segons el canal de televisió.

Les aerolínies nord-americanes estan en situació de màxima alerta després de l'intent d'atemptat per part d'un ciutadà nigerià de 23 anys, Umar Farouk Adbulmtallab, el dia de Nadal, que va intentar fer explotar un artefacte que portava adherit al cos en la mateixa ruta en què aquest diumenge s'ha registrat el problema.

Abdulmutallab també va passar gairebé 20 minuts dins el lavabo de l'avió en un aparent intent d'activar l'explosiu que portava.

Un portaveu de Delta Airlines, que operava el vol de Northwest, ha assegurat que els 246 passatgers que hi havia a bord han aterrat sense problemes.

El govern dels EUA han reforçat la seguretat en els aeroports del país i ha anunciat que revisarà la seva política de llistes de sospitosos de terrorisme i els sistemes de detecció dels aeroports després de l'atemptat frustrat de divendres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.