Política

Nadal desconfia del restabliment de Rodalies el mes de desembre

El Conseller de Política territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, adverteix que mentre el TGV estigui en obres i no hi hagi data per la inauguració els cartells anunciant l'arribada de l'Alta Velocitat pel 21 de desembre són "indignants". "Em sembla una provocació. Qualsevol altre publicitat pot fer més profit al ministeri que aquesta cartellera que diu 'El desembre arriba l'Alta Velocitat a Barcelona', pot ser es podria posar un cartell que demanés disculpes", ha dit Nadal en unes declaracions al Món a RAC 1.

Pel que fa al restabliment de Rodalies, el Conseller no ha mostrat confiança amb la data feta pública ahir. Nadal creu que Renfe i Adif han dit el 30 de Novembre només per evitar la pressió constant.

Possibles compensacions
El Secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que el govern espanyol estudiarà establir compensacions per als usuaris de Renfe afectats pel tall a Rodalies de Barcelona. Segons Morlán, no hi ha res previst però ha assegurat que analitzaran les demandes dels ciutadans "perquè és la nostra obligació fer-ho", ha dit.

Morlán també ha explicat que aquest cap de setmana els entregaran la via 1 i que hauran de fer totes les proves per garantir la posada en funcionament sense afectar la resta del servei de Rodalies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.