Política

El diputat socialista Manel Mas ataca TV3 pel seguiment de la moció de censura del Barça

El diputat del PSC al Congrés i exalcalde de Mataró (Maresme), Manel Mas, ha criticat que els mitjans de comunicació públics de titularitat autonòmica, TV-3 i Catalunya Ràdio, "siguin presoners de l'imaginari catalanista que ells mateixos han contribuït a mantenir i/o edificar, del qual s'han apropiat i del qual viuen".

En un apunt al seu bloc recollit per Europa Press, Manel Mas criticava així que els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) dediquessin la nit d'ahir a retransmetre el seguiment de la moció de censura al Futbol Club Barcelona, "com si d'un esdeveniment polític de primera magnitud es tractés".

"Estem davant d'un fet, o d'un fenomen, que no és merament una entitat esportiva", ha considerat el diputat, que ha recordat que així ho deixa clar el lema del Barça, Més que un club.  "Forma part de les essències del país, amb la Moreneta, la sardana i la barretina", ha precisat.

"És el vell circ dels romans, i la feina de la CCMA és entretenir la ciutadania d'una banda, contribuint a la recuperació nacional per l'altra", ha lamentat Manel Mas, que ha recordat que els màxims responsables dels mitjans autonòmics fins avui "mai han amagat" que "sempre han de col·locar el Barça en primer lloc".

Mas ja va provocar una agra polèmica fa uns mesos, quan va demanar "el cap" de Mònica Terribas, ara directora de TV3, per una entrevista que va fer al president de la Generalitat, José Montilla, al seu programa, La nit al dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.