Política

C's veu en el CIS un augment de l'independentisme

Albert Rivera considera que l'enquesta confirma que CiU camina cap a la independència

Creu que Ciutadans pot ser determinant

El president de C's i candidat a la Generalitat, Albert Rivera, ha valorat l'enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) ressaltant que les dades mostren la mala notícia, que ja se sabia prèviament, d'estar davant d'“una convergència independentista o cap a l'independentisme”, referint-se als 59 escons que l'estudi atorga a CiU.

Tot i això, el candidat ha valorat positivament que, al costat dels convergents, el seu grup sigui l'únic que no baixa en nombre d'escons, i que les dades donin mig punt més, que per a Rivera pot arribar a fer-los decisius “depenent de la participació i de circumscripcions, com Lleida i Tarragona”.

Sense majories

També ha destacat que l'enquesta no augura majories absolutes, fet que obre la possibilitat a pactes, pel qual ha recordat que l'actual president de la Generalitat, José Montilla, “va vendre els seus principis per governar”, i ha explicat que la promesa de no repetir el tripartit es deu “al marc de descomposició en què es troba el pacte d'Entesa, i que sap que no sumaran”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.