Política

Montilla no tornarà a optar a la presidència de la Generalitat

El president català i líder del PSC afirma que aquesta serà la segona i última vegada que es presenta com a candidat socialista

Montilla diu que aspira a governar “per fer el que queda pendent”

El president català i líder del PSC, José Montilla, ha anunciat avui que aquesta serà la segona i última vegada que es presenti com a candidat socialista a la presidència de la Generalitat.

Així ho ha avançat Montilla en una conferència en el fòrum Primera Plana, en què ha assegurat que aspira a governar una segona legislatura “per fer el que queda pendent i el que li convé a Catalunya”. “I ara sol, sense crosses”, ha subratllat el dirigent català, reafirmant així el seu compromís de no tornar a reeditar un govern tripartit. Montilla també ha afirmat que no sap “si Mas pretén jubilar-se en el càrrec, a mi no em passarà”, qui també ha advertit la resta de l'Estat que o bé s'avança cap a un model d'Estat federal, o per contra es dispararà el nombre d'independentisme a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.