Política

Montilla aposta per sortir de la crisi “per l'esquerra”

El candidat a la reelecció del PSC fa un míting llampec durant el canvi de torn a la factoria Seat

Segons el líder socialista la sortida de la dreta és “un tsunami que recorre Europa” que vol retallar drets i prestacions i debilitar l'estat del Benestar

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció del PSC, José Montilla, ha apostat aquest divendres per sortir de la crisi “per l'esquerra” i ha afirmat que no totes les sortides de la crisi són iguals ni les paguen els mateixos.

En un míting llampec durant el canvi de torn a la factoria Seat, ha assegurat que la crisi té dues sortides possibles: la de la dreta o la de l'esquerra. Segons ell, la de la dreta és “un tsunami que recorre Europa” que vol retallar drets i prestacions i debilitar l'estat del Benestar.

Montilla ha assegurat que això és el que s'està veient al Regne Unit i Irlanda, referents de la dreta i, segons ell, de polítics com el líder de CiU, Artur Mas, i el president del PP, Mariano Rajoy.

A aquesta manera de sortir de la crisi contraposa la de l'esquerra basada a garantir els drets socials, enfortir l'autogovern i apostar per la reactivació de l'economia, “sense deixar a ningú enrere”.

Montilla s'ha mostrat convençut que en la votació de diumenge podrà aturar la dreta, i ha apostat per sortir de la crisi d'una manera que es comparteixin els costos i aquests “no recaiguin sobre l'esquena dels treballadors i no beneficiïn només una minoria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.