Política

CCOO creu que suprimir els 426 euros allargarà la recessió

La portaveu del sindicat a Catalunya, Dolors Llobet, ha lamentat que Zapatero segueixi plantejant la sortida de la crisi a través de la retallada de drets

El sindicat considera que aquestes mesures tindran una greu repercussió sobre els treballadors, que veuran empitjorades les seves condicions

CCOO de Catalunya ha advertit que l'eliminació de l'ajuda de 426 euros als aturats que hagin esgotat la seva prestació contribuirà a perllongar el temps de recessió, ja que la falta d'ingressos repercutirà en el consum.

La portaveu del sindicat, Dolors Llobet, ha assegurat que és una decisió “totalment sense sentit” i que provocarà una situació molt més complicada.

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat que el proper divendres el Consell de Ministres aprovarà un nou paquet de mesures que inclourà noves rebaixes fiscals per a les petites i mitjanes empreses, alhora que eliminarà l'ajuda de 426 euros quan expiri l'últim termini marcat.

Llobet ha lamentat que Zapatero segueixi plantejant la sortida de la crisi a través de la retallada de drets, en comptes d'intentar obtenir més recursos a través d'una fiscalitat més justa i amb una persecució del frau fiscal.

El sindicat considera que aquestes mesures tindran una greu repercussió sobre els treballadors, que veuran retallats els seus drets i empitjorades les seves condicions.

Per això, CCOO es reafirma en la convocatòria de dues vagues massives, una el 15 de desembre a les empreses i una altra el dia 18 a les grans ciutats d'Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona

Vilafant es dota d’un reglament de participació

VILAFANT
política

Retrets d’ERC i Junts a Sánchez per oferir regeneració tard i malament

madrid
Jordi Cordon Pulido
Portaveu de Compromís amb Torroella i l’Estartit (CambTE), a l’oposició

“No veiem clar el projecte de la Fundació Cousteau”

Torroella de Montgrí
ERC denuncia Tolo Moya

ERC denuncia Tolo Moya

estats units

Biden demana la prohibició de l’arma amb què van disparar contra Trump

barcelona